Referenties | Webdesign ervaren professionals in Nijmegen

Beoordelingen

De ervaringen van onze klanten over onze samenwerking

Selma Magge Praktijk Mave B.V.

Uitstekend (10/10)

Wij hebben onze samenwerking met Adlure design zeker als prettig ervaren! Remon weet precies de juiste vragen te stellen waardoor je eigen ideeën en wensen ten behoeve van je nieuwe website snel helder worden.

Daarnaast is onze ervaring dat Adlure design in staat is om een mooi, uniek en passend logo te ontwerpen. De samenwerking verliep verder prima. Adlure Design werkt snel en is zowel telefonisch als per email prima bereikbaar. Een reactie volgt altijd binnen enkele uren.

Als je op zoek bent naar iemand die met je mee denkt en een kwalitatief maar ook persoonlijke website verzorgt dan raden wij Adlure Design zeker aan!

Dennis Gerritzen Code37

Uitstekend (10/10)

Ik kwam in contact met Remon van Adlure design via onze gemeenschappelijke vestigingsplek; in de Smeltkroes op het Honig terrein in Nijmegen.

Ik zocht al langer naar een partij die mee kon denken in mijn gedachten over een goede website maar me niet in verwarring zou brengen met tientallen eigen ideeën en "beren op de weg". Remon luisterde, vatte samen gaf een aantal punten van aandacht mee en van daaruit verwezenlijkte hij mijn ideale site. De site die paste bij mijn gedachten, wat ik wilde uitstalen en vooral waar ik kleine zaken zelf kon aanpassen. Dat was vooral fantastisch; Remon hield niet "geheim" maar bood uitleg hoe ik kleine wijzigingen als nieuwe producten of blogs zelf kon aanpassen en plaatsen.

Kort samengevat denkt Remon mee waar nodig en laat je vrij waar gewenst. Echt klantvriendelijk en volledig gericht op klanttevredenheid. Ik zou iedereen die op zoek is naar een goede site, advies over je huidige online profiel, vindbaarheid of social media Remon van harte aanraden. Ik ben een enorm tevreden klant!

Cynthia Beens De Nieuwe Kracht

Uitstekend (10/10)

Wij zijn in januari 2017 de samenwerking met Adlure design aangegaan. Zij hebben voor ons een nieuwe website gebouwd en nieuwe brochures ontworpen. De samenwerking is door ons als prettig, snel, één met korte lijnen en professioneel, ervaren.

Koen van Vliet Crowdfunding Nijmegen

Uitstekend (10/10)

We werkten met Adlure Design aan een gezamenlijk project om het online platform Rijk van Nijmegen op te zetten. De kennis en vaardigheden die zij bezitten zijn voor ons van onschatbare waarde geweest. Met hun input hebben we het project naar een hoger niveau kunnen tillen.

Vera Lebens LYNX producties

Best goed (9/10)

Het is heel prettig zaken doen met Adlure Design. Zij zijn betrokken, pro-actief èn bekwaam. Zij werken op maat met de juiste aandacht en goed vertalen van mijn online wensen. Het resultaat wat Adlure Design voor LYNX heeft neergezet voldoet aan al mijn wensen en verwachtingen; ik zou iedereen hen aanbevelen!

Richard Toorenbeek Moulin Noix

Uitstekend (10/10)

Adlure design heeft binnen een korte tijd een mooie goed functionerende website gemaakt. Erg tevreden met de uitvoering. Daarnaast in goede samenwerking met wordt-vindbaar de site voor google geoptimaliseerd.
Een aanrader!

Mark Bleeckerstreet

Uitstekend (10/10)

Duidelijke communicatie, uitvoering conform prijsopgave. Ondertussen ook het onderhoud bij Adlure waardoor onze site up to date blijft en kleine veranderingen snel worden uitgevoerd.

Wout en Therese de lange Limousin vakantiehuizen

Uitstekend (10/10)

Wij hebben de samenwerking met Adlure design zeer op prijs gesteld. Er werd vlot en duidelijk op vragen gereageerd. Hetgeen wij bij onze eigen website voor ogen hadden Is ons inziens zeer goed vertaald en heeft tot een mooi resultaat geleid. Wij wensen Adlure een succesvol bestaan, doen!

Contact

Adlure design
Bijsterhuizen 24-14
6604 LL Wijchen
Social media

© 2009-2024 Adlure design | Algemene voorwaarden

Wij zijn Studio 024 geworden