Praktijk Mave | Webdesign ervaren professionals in Nijmegen

Praktijk Mave

Geeft therapie, advies en begeleiding aan volwassenen,
jeugdigen en kinderen die vastlopen in hun sociaal-emotionele ontwikkeling.

Logo/huisstijl en een custom made website voor web en mobiel

Praktijk Mave is een praktijk voor therapie, onderzoek en behandeling. Al deze verschillende specialismen moeten op de website even duidelijk naar voren komen, zonder dat het voor bezoekers een wirwar wordt. We bedachten daarom een logische indeling van de verschillende behandelmethodes via navigatie blokken met bijhorende iconen. Binnen een paar klikken vinden bezoekers nu wat ze nodig hebben.

Gebruik van
kleurthema

 • HEX: #2F3778
  RGB: 47,55,120
  CMYK: 97,87,19,6
 • HEX: #4D73D6
  RGB: 77,115,214
  CMYK: 76,55,0,0
 • HEX: #8AA7ED
  RGB: 138,167,237
  CMYK: 50,31,0,0
 • HEX: #a9b6c8
  RGB: 169,182,200
  CMYK: 38,24,15,1

Referentie over de samenwerking

Wij hebben onze samenwerking met Adlure design zeker als prettig ervaren!

Remon weet precies de juiste vragen te stellen waardoor je eigen ideeën en wensen ten behoeve van je nieuwe website snel helder worden. Daarnaast is onze ervaring dat Adlure design in staat is om een mooi, uniek en passend logo te ontwerpen. De samenwerking verliep verder prima. Adlure Design werkt snel en is zowel telefonisch als per email prima bereikbaar. Een reactie volgt altijd binnen enkele uren.

Als je op zoek bent naar iemand die met je mee denkt en een kwalitatief maar ook persoonlijke website verzorgt dan raden wij Adlure Design zeker aan!

Selma Magge Praktijk Mave B.V.

Uitstekend (10/10)

Logo ontwerp

Ontwerp logo/huisstijl

Voor Praktijk Mave is er een nieuw logo ontworpen. Op basis van de vooraf afgenomen briefing zijn we tot een logo gekomen dat herkenbaarheid en duidelijkheid weet uit te stralen voor de juiste doelgroep.


Webdesign op maat

Door het maken van interactie schetsen en het opstellen van een styleguide met kleurschema. Zijn we wireframes gaan maken om uiteindelijk tot het websdesign te komen.

webdesign praktijk mave

Website custom made

Het uiteindelijke ontwerp hebben we vertaald naar op maat gemaakte templates.
Om de gebruikservaring compleet te maken hebben we het thema voorzien van pakkende foto header en CSS animaties. Tot slot hebben we er voor gezorgd dat de website zo snel, stabiel, makkelijk in beheer en veilig mogelijk is.

Contact

Adlure design
Bijsterhuizen 24-14
6604 LL Wijchen
Social media

© 2009-2024 Adlure design | Algemene voorwaarden

Wij zijn Studio 024 geworden