Mobiele website laten maken | Adlure Design

Mobiele website laten maken

Een mobiele website: u kunt inmiddels niet meer zonder. Tenminste, de website dient mee te schalen met het scherm dat de bezoeker gebruikt. Wij bouwen standaard responsive websites. Die schalen mee met het scherm van de bezoeker. Voor een perfecte weergave op desktop computers, laptops, tablets en smartphones. Een mobiele website en reguliere website in één, voor twee vliegen in één klap.

Wilt u een responsive website laten maken en zoekt u daarvoor naar een ervaren specialist? We bouwen één website, die geschikt is voor zowel mobiele als niet-mobiele apparaten. U heeft dan niet langer twee verschillende websites nodig. Gemakkelijker in het beheer en voordeliger te ontwikkelen.

Responsive website laten maken

We gebruiken de responsive website als reguliere en mobiele website, zodat alle bezoekers daar zonder problemen gebruik van kunnen maken. Hiervoor bouwen we volgens de laatste richtlijnen en standaarden. Tegelijkertijd houden we daar ook rekening mee bij de vormgeving.
Op die manier kunt u een mobiele website laten maken, met een mooi design dat goed schaalt op zowel mobiele als andere apparaten. Een responsive website die ook meteen mobiel is, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.
We gaan voor de mobiele website uit van uw specifieke wensen. Bijvoorbeeld met het oog op de informatie die u graag als eerste wilt presenteren of waar de nadruk op een mobiel of ander apparaat naar uit dient te gaan. We denken met u mee, zodat uw responsive website optimaal beantwoordt aan de behoeften van uw bezoekers.

Mobiele website: neem contact op

Interesse in een mobiele website of in een website die zowel op desktop computers, laptops, tablets als smartphones goed overkomt? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag.

Tip: een responsive website is helemaal in lijn met de Google-richtlijnen. Om die reden draagt deze tevens bij aan de vindbaarheid van uw website, los van verdere (SEO-)optimalisatie.

Een mobiele of responsive website laten maken door een website bureau bij Nijmegen? Neem contact met ons op. Wij gaan er graag voor u mee aan de slag.

Logo strategie

Contact

Adlure design
Bijsterhuizen 24-14
6604 LL Wijchen
Social media

© 2009-2024 Adlure design | Algemene voorwaarden

Wij zijn Studio 024 geworden