Webshop: doordacht in een persoonlijk jasje | Adlure Design

Webshop

Een winkel waar niemand binnengaat maakt geen omzet, zoals een webshop zonder bezoekers geen verkopen realiseert.

Webshops zijn niet zomaar online winkels.

Ze bieden e-commerce oplossingen waarbij het design en de user experience belangrijke drijvende factoren zijn.

Ze staan in dienst van de online conversie, om die op niveau te krijgen met offline retailers. Webshops vragen om een duidelijke navigatiestructuur, een aantrekkelijk productaanbod en de nadruk op een zo hoog mogelijke conversie. Een winkel waar niemand binnengaat maakt geen omzet, zoals een webshop zonder bezoekers geen verkopen realiseert.

Voorkom dat uw webshop als een roepende in de woestijn blijft, door een gebrek aan bezoekers. En kies voor professionals die helpen bezoekers die uw webshop vinden te converteren tot klanten, zodat zij daadwerkelijk omzet opleveren.

Webshop nanuq

Doordachte structuur in een persoonlijk jasje

De succesvolle webshops binnen het overweldigende aanbod onderscheiden zich met een doordachte structuur en een persoonlijk jasje.

Onderscheidend vermogen binnen een ontwerp en menu-structuur die bezoekers binnen een fractie van een seconde begrijpen. We denken mee over de juiste look-and-feel en bouwen een custom-made ontwerp.

Daarnaast schrijven we zelf alle code voor de webshop, voor een bijzondere user experience die de conversie verhoogt.

Webshop brain blocks

Snel, vooruitstrevend en gebruiksvriendelijk

We bouwen WordPress-webshops. Ze zijn snel, vooruitstrevend en gebruiksvriendelijk, uiteraard in combinatie met een custom-made ontwerp.

WordPress met WooCommerce is een krachtige combinatie voor bedrijven die online succesvol zaken willen doen. Dankzij het flexibele Content Management Systeem (CMS) voert u gewoon zelf het beheer, zonder dat u daar specifieke technische kennis bij nodig heeft. Een succesvolle webshop op basis van een doordachte structuur, in een persoonlijk jasje dat u past.

We denken graag met u mee over de ideale structuur voor uw webshop en de gewenste uitstraling daarvan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking, dan schetsen we u graag de mogelijkheden.

Contact

Adlure design
Bijsterhuizen 24-14
6604 LL Wijchen
Social media

© 2009-2024 Adlure design | Algemene voorwaarden

Wij zijn Studio 024 geworden