Responsive website: klaar voor de toekomst | Adlure Design

Responsive website

Voorkom dat bezoekers afhaken door een matige online presentatie en voldoe aan de richtlijnen van belangrijke zoekmachines zoals Google.

Websitebezoekers gebruiken naast hun desktopcomputer steeds vaker een tablet of zelfs smartphone.

Dat betekent kleinere schermen, waarop alle informatie toch goed leesbaar en overzichtelijk beschikbaar moet zijn. Responsive websites schalen de informatie op basis van het scherm dat de bezoeker gebruikt, voor een optimale online ervaring. Voorkom dat bezoekers hun ogen moeten knijpen om de (te) kleine lettertjes te kunnen lezen of horizontaal en verticaal over het scherm dienen te schuiven om alle zinnen volledig te kunnen lezen. Voorkom dat bezoekers afhaken door een matige online presentatie en voldoe aan de richtlijnen van belangrijke zoekmachines zoals Google.

Zonder responsive website of andere geschikte mobiele versie wordt een website automatisch minder goed beoordeeld door de diverse zoekmachines.

Eén website die op alle apparaten werkt

Traditioneel hadden websites een desktop- en mobiele versie. Met de responsive website is dat niet meer nodig, het is nu mogelijk om een enkel design te gebruiken dat zich aanpast aan de schermgrootte.

Grotere lettertypen en slechts één kolom op een smartphone, terwijl de informatie naast elkaar komt te staan op een desktop of laptop. Een slimme website die meeschaalt met het scherm dat de bezoeker gebruikt, om alle informatie goed over te kunnen brengen.

Snelle website met goede vindbaarheid

Het resultaat is een snelle website met goed leesbare informatie en geschaalde foto’s. Uitstekend leesbaar voor bezoekers en volledig volgens de Google-richtlijnen.

Korte laadtijden en een duidelijke online presentatie, om de juiste boodschap over te brengen. Responsive websites reageren op het scherm dat de bezoeker gebruikt, om iedereen altijd de beste online ervaring te kunnen bieden.

Kies voor de toekomst met een responsive website, neem contact met ons op voor een gratis kennismaking. We vertellen u graag meer over het voordeel van een webdesign dat reageert op het scherm dat de bezoeker gebruikt.

Webdesign

Contact

Adlure design
Bijsterhuizen 24-14
6604 LL Wijchen
Social media

© 2009-2024 Adlure design | Algemene voorwaarden

Wij zijn Studio 024 geworden