Site pictogram Webdesign ervaren professionals in Nijmegen

Responsive webdesign voor Crowdfunding Nijmegen

Voor Crowdfunding Nijmegen ontwikkelden we een responsive website. Geschikt voor desktop, laptop, tablet en smartphone: de website schaalt automatisch mee met het scherm van de gebruiker. We maakten een responsive webdesign in Nijmegen, om bezoekers de kans te bieden de informatie over het platform op ieder gewenst apparaat te bekijken. Veel van de bezoekers horen daar via vrienden of bekenden over. Ze bekijken dan meteen even de website, vaak zonder dat ze daarvoor een desktop of laptop voor beschikbaar hebben. De goede presentatie op mobiele telefoons en tablets is daarom erg belangrijk.

Een responsive website in Nijmegen is dan de ideale keuze, vanwege de mogelijkheid om ‘mee te schalen’ met het scherm dat de bezoeker gebruikt. De informatie komt daardoor altijd goed over. Bijkomend voordeel van dit type webdesign is de goede waardering door Google en de verschillende andere zoekmachines. Ze waarderen het feit dat de website beschikbaar is voor alle apparaten en alle schermformaten, wat bijdraagt aan een betere (lokale) vindbaarheid.

Meer dan €7 miljoen aan crowdfunding in Nijmegen

Crowdfunding Nijmegen haalde al meer dan €7 miljoen op en wist meer dan 17.500 investeerders aan zich te binden. Op die manier werden er een kleine 150 projecten uit de regio Nijmegen gefinancierd. Het geeft de grote kracht van een dergelijke vorm van financiering goed weer. Het platform is er voor ondernemers, bewoners, bezoekers, ambtenaren en wethouders. Door hen via een responsive website bij elkaar te brengen ontstaat er een online platform dat de populariteit van crowdfunding in de regio nog verder kan laten groeien.

Website in hoge kwaliteit op alle apparaten

De website moet snel laden en er zowel op een mobiele telefoon als een desktop of laptop voor zorgen dat goed duidelijk is welke pagina’s er beschikbaar zijn en welke projecten voor crowdfunding er beschikbaar zijn. Het waren belangrijke elementen waar we rekening mee hielden in het webdesign in Nijmegen, om er daarmee voor te zorgen dat de website bijdraagt aan de algehele uitstraling en positionering van het platform.

Responsive webdesign in Nijmegen

Het platform is zeer te spreken over het responsieve webdesign in Nijmegen, waarmee we ervoor hebben gezorgd dat bezoekers de projecten en informatie kunnen bekijken en meer kunnen ontdekken over hoe het werkt. Het platform werkt met de nieuwe website bovendien effectief aan de eigen online vindbaarheid.

Benieuwd hoe we concreet werkten aan het webdesign in Nijmegen of heeft u ook een uitdaging voor onze specialisten? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking, dan vertellen we u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op, wij horen graag van u.

Mobiele versie afsluiten